In een paar maanden is het me gelukt om mijn gedrag en cijfers te verbeteren. Ik ben nu over naar 3vwo. Met hulp van HUISWERKenzo. Dank!

Frédérique & Fleur

 

Frédérique van Riessen

Tijdens mijn studie Nederlandse Taal en Cultuur wilde ik ervaring opdoen met het werken met kinderen voordat ik het onderwijs in zou gaan. Ik kwam terecht bij HUISWERKenzo en leerde hoe ik bijles en studiebegeleiding moest geven. Niet veel later liep ik stage op het Christelijk Lyceum Delft (CLD) als docente Nederlands. Ik vond de één-op-één-begeleiding bij HUISWERKenzo echter zoveel leuker dan lesgeven aan een klas van dertig dat ik na mijn studie fulltime bij HUISWERKenzo aan de slag ging.

Inmiddels heb ik het bedrijf overgenomen en mij eigen gemaakt. Ik probeer elk jaar iets nieuws te leren dat mij kan helpen om van HUISWERKenzo het beste instituut van Delft te maken.

Fleur Lagerweij

Nadat ik mijn studie Pedagogiek had afgerond in 2016 nam ik contact op met Frédérique, die ik nog kende van HUISWERKenzo toen ik er zelf bijles volgde. Sindsdien werk ik er met heel veel plezier. Ik heb ervaring opgedaan met verschillende doelgroepen en in uiteenlopende sectoren, maar het allerleukst vind ik het werken met jonge mensen bij HUISWERKenzo. Ik help graag om hen het beste uit zichzelf te halen en als ervaringsdeskundige kan ik mij goed inleven. Het is geweldig om de leerlingen te volgen en ze te zien groeien tot zelfstandige jongvolwassenen met zelfvertrouwen en (studie)skills, waar ze hun leven lang profijt van hebben. Samen met Frédérique werk ik er hard aan om van HUISWERKenzo het beste instituut van Delft te maken.