Het was kantje boord maar onze dochter is tóch over. Bedankt voor al jullie inspanningen. Volgend jaar gaan we er weer tegenaan.

Wie wij zijn

HUISWERKenzo werkt met jonge en enthousiaste begeleiders die dichtbij de leerling staan

waardoor snel een goede band wordt opgebouwd en huiswerk maken nog leuker wordt.

Frédérique & Fleur

Wij zijn Frédérique en Fleur, allebei met een passie voor talen en spelletjes. Het is heerlijk om onze kennis met leerlingen te delen. Er is niets leukers dan het spreekwoordelijke lampje te zien aangaan nadat je iets hebt uitgelegd. Bovendien leren we elke dag zelf wel wat nieuws. Dat maakt werken bij HUISWERKenzo het leukste werk dat er is.

Lees verder

Geschiedenis

HUISWERKenzo is ooit begonnen in een woonkamer aan de Oude Delft 208 en is uitgegroeid tot een professionele praktijk aan de Koornmarkt 25 (sinds 2013). We zijn iets groter maar de persoonlijke aandacht is er niet minder op geworden. Bij HUISWERKenzo geloven we dat iedereen kan leren en iedereen kan slagen.

Lees verder

Werken bij

Werken bij HUISWERKenzo is één van de leukste (bij)baantjes die je je kan wensen. Je werkt met jongeren in een inspirerende omgeving. Je leert ze hoe ze hun huiswerk moeten aanpakken en hoe ze sneller en effectiever kunnen slagen.

Lees verder