Sinds ons kind bij HUISWERKenzo komt, hebben we thuis geen ruzie meer en zijn alle tekorten weggewerkt!

*Nieuw aanbod* (ivm Corona)

Is jouw leraar in maart gestopt met lesgeven? Kreeg je gewoon een planner en moest je het verder zelf maar uitzoeken? Kun je je online moeilijk concentreren? Snap je je niks van al die planners? Kom eens langs voor een intakegesprek en we bespreken de verschillende mogelijkheden. De ene leerling is meer gebaat bij één-op-één begeleiding en de ander werkt beter in groepjes. Hieronder meer informatie over ons aanbod sinds COVID-19.

Online

Vind je het prettig om thuis te studeren maar heb je hulp nodig bij het plannen van je maak- en leerwerk? In dat geval bieden we ook planlessen van 20 minuten. Je komt wekelijks of één keer in de twee weken langs om een planning te maken. En als je meer tijd nodig hebt, kunnen we voor de planles natuurlijk ook iets langer de tijd nemen.

Small Group

Heb je al een tijdje geen les gehad omdat de docent ziek is? En loopt de planner gewoon door? Begrijp je er even helemaal niets meer van? Kom dan met je klasgenootjes lessen volgen bij HUISWERKenzo. In groepjes van minimaal 3 en maximaal 5 leerlingen (bij 6 maken we twee groepen van 3) krijg je les van een begeleider. Net als op school krijg je uitleg, moet je opdrachten maken en ga je thuis aan de slag met huiswerk maar je krijgt veel meer individuele aandacht. Van tevoren bepalen jullie wat jullie leerdoel is en als dat bereikt is, stoppen de lessen weer.

Bijspijkeren

Heb je een kleine achterstand opgelopen? Ben je best goed in een vak maar begrijp je één dingetje niet? Kom dan bijspijkeren. Je neemt dan één of twee keer een bijles af en als je weer bij bent, stop je gewoon weer.