Hij heeft nu veel meer vrije tijd.

Effectief Leren & Leerstrategieëntest

MILS (meer inzicht in leerstrategieën)

Mensen leren op verschillende manieren. De één leert door te doen, de ander moet het zien en een derde wil het liever horen. Door onze test te doen, krijg je snel meer inzicht in jouw favoriete manier van leren.

In de test wordt een onderscheid gemaakt tussen zes verschillende manieren van leren: leesslim, luisterslim, beeldslim, samenslim, stappenslim en bewegingsslim. De ene vorm is bij jou meer ontwikkeld dan de andere waardoor je een voorkeur voor een bepaalde manier van leren hebt. Na 10 minuten laat de test zien welke voorkeur er in jouw hersenen staat geprogrammeerd. Wanneer je weet hoe jij het liefste, het snelste en dus het effectiefste leert, kun je daar je leerstrategie op aanpassen.

 

Sinds april 2013 is Frédérique gecertificeerd door Bureau van Bodegom om de test af te nemen. Na de test bespreek je samen met Frédérique de resultaten en maken jullie een leerplan dat specifiek op jou is afgestemd. Als je op de manier gaat leren die bij jouw favoriete leerstijl past, dan:

- leer je makkelijker,

- heb je meer plezier in leren,

- haal je betere resultaten,

- groeit jouw zelfvertrouwen.

Voor meer informatie zie ook <aref="http://www.vanbodegom.eu/pages/leerstrategie.php">http://www.vanbodegom.eu/pages/leerstrategie.php