Het was kantje boord maar onze dochter is tóch over. Bedankt voor al jullie inspanningen. Volgend jaar gaan we er weer tegenaan.

Bijles

Bij HUISWERKenzo kun je één-op-één les krijgen van ervaren studenten. Dat noemen we bijles. Voor leerlingen van de basisschool bieden we speciale bijlessen aan van 45 minuten die erop gericht zijn om leerachterstanden in taal of rekenen weg te werken. Leerlingen van de middelbare school kunnen bij ons terecht voor alle schoolvakken. Onze begeleiders (veelal studenten van de TU-Delft) beschikken over een uitstekende inhoudelijke kennis van allerlei vakken. Bovendien kunnen ze goed uitleggen en weten ze hoe ze jou moeten leren leren. Is er niet één specifiek vak waar je moeite mee hebt maar lukt het niet om goede cijfers te halen? Volg dan de training effectief leren

 

Bijles

Soms is er een vak dat extra tijd en aandacht vraagt. Je begrijpt niets van de Duitse grammatica of je snapt de uitleg van de je natuurkunde docent voor geen meter. Voor die vakken bieden we bijles aan. Een bijles bestaat uit een uur één-op-één-begeleiding, welke meestal wekelijks plaatsvindt op een vast tijdstip met dezelfde begeleider. Bij HUISWERKenzo word je gekoppeld aan een student die goed is in het vak waar jij moeite mee hebt. Samen nemen jullie de stof door en de student legt deze uit. Als het redelijk goed gaat met een bepaald vak, maar je wilt toch een extra steuntje in de rug, kun je ook een incidentele (eenmalige) bijles aanvragen. In overleg is alles mogelijk. Een bijles kost 34,- euro per uur.

Basisschool-training

De basisschool-training is een training van 45 minuten, de kosten zijn 25,- euro per keer. De focus ligt op rekenen of taal. Samen met een begeleider bespreek je wat er goed en minder goed gaat en samen oefen je je vaardigheden.