Het was kantje boord maar onze dochter is tóch over. Bedankt voor al jullie inspanningen. Volgend jaar gaan we er weer tegenaan.

Wat wij bieden

Wij bieden op maat gemaakte huiswerkbegeleiding. De één is namelijk gebaat bij drie middagen begeleiding, terwijl een ander aan één middag genoeg heeft. En voor een derde is wellicht alleen af en toe een bijles al voldoende. Wil je bijles wiskunde, natuurkunde of scheikunde? Geen probleem. En ook Grieks of Latijn bieden we aan. Zolang het een vak is geweest op de middelbare school, kunnen wij je ermee helpen! Of wil je extra hulp met het plannen van de toetsweek? Bel voor een afspraak en dan bespreken we alle mogelijkheden.

Huiswerkbegeleiding & Coaching

Huiswerkbegeleiding is het maken van je huiswerk onder professionele begeleiding. Je komt na school naar HUISWERKenzo. Daar maak je eerst samen een planning voor de dag en vervolgens ga je zelfstandig aan de slag. Je kunt vragen stellen, je huiswerk na laten kijken of de stof laten overhoren. En als alles op je planning gedaan is, mag je naar huis!

Lees verder

Planning & Coaching

Zie je even door de bomen het bos niet meer? Zitten er te weinig uren in je dag? Baal je er van als je alles weer op het laatste moment moet doen? In dat geval is een planles of een coachingsgesprek iets voor jou. Samen bekijken we wat je nodig hebt om te slagen.

Lees verder

Bijles en basisschool-training

Wil je graag extra uitleg voor biologie? Vind je het spannend om binnenkort je cito-toets te maken? Snap je niets van natuurkunde? Of wil je gewoon dat iemand eens rustig die moeilijke wiskundesommen met je doorneemt? Vraag dan naar de mogelijkheden voor een bijles of cito-training. We hebben studenten van allerlei studies in dienst die jou graag uitleggen hoe het zit. De bijlessen/trainingen kunnen plaats vinden tussen 13.00 en 19.00 uur op een dag die jou het beste uitkomt.

Lees verder

Effectief Leren & Leerstrategieëntest

‘Je moet gewoon wat meer je best doen.’ Makkelijker gezegd dan gedaan. Want hoe moet dat dan als je voor je gevoel al je best doet? Soms leer je heel hard maar niet op een effectieve manier. Bij HUISWERKenzo leren we je hoe je snel en slim kunt studeren zodat het minder tijd kost en je hogere cijfers haalt. Leren is nieuwe informatie koppelen aan oude informatie. Hoe beter de koppeling is die je maakt, hoe langer de informatie in je geheugen blijft. Dit noemen we het verwerken van informatie.Bij de cursus 'Effectief leren' besteden we aandacht aan dat onderdeel. Een ander belangrijk onderdeel van leren is het opnemen van informatie. Hoe komt informatie het beste binnen? Via je ogen of je oren? We hebben een speciale test die inzicht geeft in hoe jouw hersenen het fijnste informatie opnemen: de MILS-test.

Lees verder