In een paar maanden is het me gelukt om mijn gedrag en cijfers te verbeteren. Ik ben nu over naar 3vwo. Met hulp van HUISWERKenzo. Dank!

Utrecht

Hulp nodig bij het maken van je huiswerk? Maar geen tijd om elke dag naar de studiebegeleiding te gaan? Bij HUISWERKenzo kun je al vanaf 1 dag per week komen, maar 2 of 3 dagen is natuurlijk ook mogelijk. Individuele bijles in een bepaald vak zoals wiskunde, natuurkunde, scheikunde of biologie behoort tot de opties. Kom gewoon eens langs om te ervaren hoe fijn het kan zijn om samen huiswerk te maken!

 

Team

Bij HUISWERKenzo zijn we betrokken. We tonen oprechte interesse in onze leerlingen en niet alleen in wat ze moeten doen maar ook in wie ze zijn en willen worden. Onze begeleiders zijn gemotiveerd om het beste in iedereen naar boven te halen, of je nou in de brugklas zit, of al eindexamen doet. En als je even geen zin meer hebt, dan helpen we je om weer aan de slag te gaan met je huiswerk. We zijn jonge mensen, aan wie je makkelijk iets kunt vragen. En als je niet naar ons durft te komen, komen we gewoon naar jou toe.

Lees verder

Tarieven/Prijzen/Kosten in Utrecht

In het intakegesprek wordt een persoonlijk, op maat gemaakt, begeleidingsplan opgesteld waardoor voor iedere portemonnee studiebegeleiding beschikbaar is.

Lees verder

Openingstijden

HUISWERKenzo is geopend van maandag tot en met vrijdag.

Lees verder

Route

HUISWERKenzo is gelegen aan de Maliebaan in Utrecht. Via een poortje kom je in onze rustige tuin, waar je je fiets kunt stallen. Daar vind je ook ons mooie pand.

Lees verder