Ik ben super blij met de bijles. Door mijn begeleider is scheikunde nu een eitje! Ik had een 7.0 terwijl het gemiddelde van de klas een 5.4 was.

Voor wie

VOOR IEDEREEN

HUISWERKenzo is er voor iedereen die wel een steuntje in de rug kan gebruiken. Leerlingen van de middelbare school en van de basisschool maar ook studenten op het HBO of van de Universiteit zijn welkom. Het maakt dus niet uit of je in groep 7 zit en moeite hebt met rekenen of dat je bezig bent met je scriptie en niet verder komt.

DRUK, DRUK, DRUK

Dat studiebegeleiding steeds populairder is geworden, is niet vreemd. Tegenwoordig wordt er namelijk van leerlingen en studenten een zeer zelfstandige manier van werken verwacht. De zorg en aandacht die scholen en opleidingen bieden, blijken vaak niet genoeg om de gewenste resultaten te behalen. Er zijn veel oorzaken te bedenken die het leren bovendien bemoeilijken: gebrek aan motivatie, weinig zelfvertrouwen, problemen thuis, specifieke leerproblemen of geen klik met de docent. Bovendien moet het leerwerk gecombineerd zien te worden met hobby’s, sport, bijbaantjes en een druk sociaal leven.

OP MAAT

Bij HUISWERKenzo bekijken we welke factoren jouw schoolwerk bemoeilijken en gaan we op zoek naar een passende oplossing die voor jou persoonlijk op maat gemaakt is, zodat je tijd overhoudt voor al die dingen naast school of studie die net zo belangrijk zijn voor je ontwikkeling.

TOPSPORT

Sinds enkele jaren begeleidt HUISWERKenzo jonge topsporters. Leerlingen die vijf (of meer) dagen per week sporten, hebben niet veel tijd voor huiswerk. HUISWERKenzo helpt hen met plannen en het zo efficiënt mogelijk maken van hun huiswerk, zodat hun ambities zowel op het gebied van sport als school kunnen waargemaakt kunnen worden.