Fijn dat mijn zoon en jij zo’n goede match hebben. We hebben geboft met jou!

Voor wie

VOOR IEDEREEN

HUISWERKenzo is er voor iedereen die wel een steuntje in de rug kan gebruiken. Leerlingen van de middelbare school en van de basisschool maar ook studenten op het MBO, HBO of van de Universiteit zijn welkom. Het maakt dus niet uit of je in groep 7 zit en moeite hebt met rekenen of dat je bezig bent met je scriptie en niet verder komt. We bieden zowel online als offline begeleiding. Dus of je nou liever thuis aan de keukentafel zit of juist op zoek bent naar een fijne werkplek, bij HUISWERKenzo ben je aan het juiste adres!

GEEN TIJD

Sporten, werken en uren lang op social media zitten. Dan blijft er geen tijd meer over voor school. Bij HUISWERKenzo leren we leerlingen om het beste uit hun tijd te halen, zowel op school als daarbuiten. Ze leren weer hoe ze zich moeten concentreren en prioriteiten te stellen. Daarnaast geven we tips hoe ze het beste kunnen leren en leggen we uit wanneer ze moeten beginnen met leren (niet pas de avond van tevoren). 

UIT OF THUIS

Begeleiding kan op locatie (Koornmarkt 25) of online. Ben je juist op zoek naar een rustige werkplek of zit je thuis in quarantaine? HUISWERKenzo helpt.

OP MAAT

Bij HUISWERKenzo bekijken we welke factoren jouw schoolwerk bemoeilijken en gaan we op zoek naar een passende oplossing. Gebrek aan motivatie, weinig zelfvertrouwen, problemen thuis, specifieke leerproblemen of geen klik met de docent? Samen stellen we een op maat gemaakt plan op zodat je tijd overhoudt voor al die dingen naast school die minstens net zo belangrijk zijn voor je ontwikkeling.

TOPSPORT

Al jaren begeleidt HUISWERKenzo jonge topsporters. Leerlingen die vijf (of meer) dagen per week sporten, hebben niet veel tijd voor huiswerk. HUISWERKenzo helpt hen met plannen en het zo efficiënt mogelijk maken van hun huiswerk, zodat hun ambities zowel op het gebied van sport als school waargemaakt kunnen worden.