Gelukkig is onze dochter over. Bedankt voor al je support en het meedenken met oplossingen om onze dochter te begeleiden!

Ervaringen

Tijdens de onderbouw van de middelbare school was HUISWERKenzo een enorme ondersteuning. Er heerst een gezellige sfeer en de studenten die bijles geven spreken de taal van je kind. Ik heb een drukke baan en het is een geruststelling dat er goede opvang met begeleiding is wanneer je zelf niet thuis bent. Dat schept rust in huis en een hoop ruis wordt weggenomen. De middelbare scholen worden veel te groot en hebben te kampen met organisatieproblemen. Hierdoor krijgen de leerlingen vaak niet de aandacht die ze verdienen. Frederique was altijd voor ons bereikbaar en heel flexibel. Ik kan het iedere (werkende) ouder aanraden.

Karin Evertsen

 

Ik wil ook even mededelen dat ik een 9,5 heb voor mijn woorden so van Grieks!!! Ik was er nu veel eerder aan begonnen dan normaal en dat dank ik toch echt wel aan jullie!

Hester Hofstra (4 gymnasium)

Enorm aardig dat je onze dochter na 18.00 uur nog even hielp! Ik heb een totaal ander kind sinds dinsdag, ze is laaiend enthousiast over jullie en veel vrolijker!
Mijn dochter heeft zowel de eerste als de tweede toetsweek mooie cijfers gehaald. Ze is zelf tevreden en wij dus ook!
Erg fijn dat jullie zo flexibel met de dagen omgaan.
Door de bijlessen heb ik veel meer inzicht gekregen.
Sinds ik bij HUISWERKenzo kom, zijn mijn cijfers omhoog gegaan. Nu ga ik ook thuis eerder mijn huiswerk maken.
Fijn dat je het zo serieus met mijn zoon aanpakt, daar zijn wij heel blij mee.
Dank voor je bericht. Goed om te weten dat je in actie komt als onze zoon niet verschijnt. Een veilig idee.
Bedankt voor je tip over het rooster; bij ons niet meer van toepassing, onze dochters doen (mede dank zij jullie) al heel veel zelf.