We zijn erg blij dat we jullie gevonden hebben! Jullie zijn betrokken, enthousiast en zitten vol kennis.

Hoe wij werken

Op onze locatie in Delft hebben we de ruimtes huiselijk ingericht waardoor onze leerlingen zich snel thuis voelen en rustig kunnen werken en leren. Voor elke leerling stellen we een persoonlijk leerplan op waardoor iedereen de hulp krijgt die hij of zij nodig heeft. We besteden niet alleen aandacht aan het schoolwerk dat gedaan moet worden maar kijken ook naar de leerling zelf. Wat heeft iemand nodig om te slagen? Dat zoeken we uit en dan gaan we daarmee aan de slag. En dat werkt altijd!

Aanmelden

Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen of door te bellen met Frédérique of Fleur. Zij zullen je dan uitnodigen voor een intakegesprek waar je al je vragen kunt stellen en jullie samen een plan van aanpak maken.

Lees verder

Visie

HUISWERKenzo biedt een veilige omgeving en een duidelijke structuur, waardoor we je helpen je te ontplooien tot een geslaagd individu, op school en daarbuiten, nu en later. We kijken niet alleen naar je schoolwerk maar ook naar wat je buiten je school doet. Naast je huiswerk moet je tijd overhouden voor sport, muziek, vrienden of andere hobby’s. We geloven dat als het op school goed gaat, het daarbuiten ook beter gaat.

Lees verder

Voor wie

HUISWERKenzo is er voor iedereen die wel een steuntje in de rug kan gebruiken. Leerlingen van de middelbare school en van de basisschool maar ook studenten op het MBO, HBO of van de Universiteit zijn welkom. Het maakt dus niet uit of je nou in groep 7 zit en moeite hebt met rekenen of dat je bezig bent met je scriptie en niet verder komt.

Lees verder

Ervaringen

Niemand weet beter hoe het bij HUISWERKenzo is dan de leerlingen en de ouders zelf. Hier vertellen zij je wat hun ervaringen zijn geweest.

Lees verder