Fijn dat mijn zoon en jij zo’n goede match hebben. We hebben geboft met jou!

Delft

Makkelijker kunnen we je huiswerk niet maken, wel leuker! We hebben koekjes en thee maar vooral enthousiaste studenten van de TU die je professioneel helpen met het maken van je huiswerk voor wiskunde of het leren voor je proefwerk geschiedenis. Ook voor individuele bijles in natuurkunde, scheikunde, economie en alle andere vakken kun je bij ons terecht.HUISWERKenzo Delft bevindt zich in een prachtig pand aan de Koornmarkt. De locatie is huiselijk en nodigt uit om te studeren. Elke leerling heeft zijn eigen plek.

Tarieven/Prijzen/Kosten in Delft

In het intakegesprek wordt een persoonlijk, op maat gemaakt, begeleidingsplan opgesteld waardoor voor iedere portemonnee studiebegeleiding beschikbaar is.

Lees verder

Team

Bij HUISWERKenzo zijn we betrokken. We tonen oprechte interesse in onze leerlingen en niet alleen in wat ze moeten doen. Onze begeleiders zijn gemotiveerd om het beste in iedereen naar boven te halen, of je nou in de brugklas zit, of al eindexamen doet. En als je even geen zin meer hebt, dan helpen we je om weer aan de slag te gaan met je huiswerk. We zijn jonge mensen, aan wie je makkelijk iets kunt vragen. En als je niet naar ons durft te komen, komen we gewoon naar jou toe.

Lees verder

Openingstijden

HUISWERKenzo is op de Koornmarkt 25 elke schooldag geopend van 14.00 tot 18.00 uur voor huiswerkbegeleiding. Bijlessen zijn ook mogelijk na 18.00 uur of in de ochtend.

Lees verder

Route

Je vindt HUISWERKenzo tegenover De Zuster, aan de Koornmarkt 25.

Lees verder